marzuna

Wednesday, August 15, 2012

Sambutan Hari Jadi Encik Suami


Assalammualaikum dan salam sejahtera,

Happy Birthday Daddy Cyg.
Happy Birthday kepada encik Suami yang ke 33 pada 03 ogos yang lalu. Lambat saya dapat post dekat blog sebab tersangat la bznyer di bulan ramadhan ni.
Kami di Majlis Berbuka Dan Birthday en Suami

Saya cuma nak cakap, encik Suami @daddy adalah husband dan ayah yang terbaik buat saya dan anak-anak. Terima kasih atas kasih sayang yang dicurahkan. Terima kasih juga menjadi suami yang sangat memahami dan ringan tulang membantu menguruskan keluarga.Birthday Cake Encik Suami
Doa mummy dan anak-anak.. semoga kebahagian, kegembiraan dan kejayaan sentiasa mengelilingi kehidupan Daddy bersama-sama dengan keredhaan dan rahmat dari Allah swt. We all love you very much. :)
Kami Sekeluarga - Happy Family Forever..Amin

Sambutan birthday encik Suami dibuat oleh opismate encik Suami. Saya tak sempat nak buat apa-apa tahun ni. Maklumlah bulan puasa sekarang ni dan kekangan waktu [ceh..alasan semata2 kan]. Maaf ye Encik Suami..tahun depan kita sambut besar2-besaran..hihihiihih. Terima Kasih kepada geng2 encik suami...tahun dpn tolong buatkan lagi ek :). Majlis tersebut juga sempena berbuka puasa dengan geng2 opismate encik Suami.kira 2+1 la kan..

Semua yang Terlibat - Terima kasih :)

**** SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI, MAAF ZAHIR DAN BATIN ********