marzuna

Friday, November 30, 2012

Konsert Taska Raihana 2012

bawbaw
Salam,

Dah lama tak update blog.Rindu pulak nak menulis.. uhuhuhuuh...

Semalam, Jumaat 30/11/2012, Mya dan Hannah telah terlibat dengan persembahan di konsert Taska Raihana 2012. Mummy dan Daddy gigih la, apply cuti untuk turut serta dalam majlis tue.. Support aktiviti anak2 la katakan.. hihiihih.. :)

Konsert tu terbahagi kepada 3 kumpulan. Bayi@Kanak-kanak berumur 1-2 tahun terlibat dengan pakaian kostume alam sekitar(flora dan fauna).Jadinyer hannah termasuk dalam kumpulan itu. Hannah pakai baju Bee..Cute..Ramai baby yang pakai baju Bee..Kalau tak silap, ada 3-4 orang yang pakai baju Bee...
Hannah dengan Kawan-Kawan

Hannah sentiasa gembira. tapi bila time nak catwalk kat atas pentas.. Boleh pula dia tertidur. Saya cuba bangunkan dia tapi tak berjaya.. tak apa la Hannah, cuba lagi tahun depan yaaa!! :)
Hannah Yang Cute :)


























Kakak Mya pula terlibat dengan aktiviti tarian tapi kak Mya omei tue menangis sepanjang persembahan. Dia tak nak nyanyi pun.. Dan tak nak pakai pun flower yang cikgu dia buat.Reason dia.. dia nak berkepit dengan saya.. Aduh Mya Omei..Tak tahu la bila akan berubah.Hopefully tahun dia dpt join konsert dengan jayanyer...
Kalau tgk gambar mya kat sebelah ni, tak nampak pun gaya-gayanyer dia akan menangis, ceriakan dia.. tapi... huhuhuuhu...
Mya Omei- masa persediaan untuk ke konsert.

Gambar Mummy dan Daddy dan anak2...


Mummy dan Daddy memang suka menyibukkan diri dalam aktiviti anak2.. hihihiih.. Mummy dan daddy pun pakai baju ala2 Bee Gak... :)

Taska Raihana Concert 2012.






Akhir sekali, tanpa disangka-sangka kami dapat anugerah Ibu Bapa Komited.. ihihihih.. Terima Kasih kepada guru-guru dan Pengetua Taska yang mendidik dan menjaga anak2 kami.. Hanya Allah dapat membalas jasa anda semua.. :)



2 comments:

LydSunshine said...

Tahniah dpt anugerah. Comelnya jadi bee.. hiohihi...

prog muten said...

rm1/pc strip test upt pregnancy dan rm1.2/pc opk kesuburan
email;zoolee84@gmail.com
blogshop; http://tester-kesuburan-pregnancy-murah.blogspot.com/
TERMOMETER DIGITAL MURAH berharga rm20.00(harga luar mahal)
http://termometer-digital-suhu-badan-bbt.blogspot.com/
sms:puan nor 0122723104