marzuna

Thursday, July 29, 2010

Hadiah birthday Encik Suami@Encik Hafez

Next week adalah birthday encik Suami.Pening jugak kepala nak piki hadiah apa yang nak dibagi..Ada juga survey beberapa hadiah tapi tak tahu la apa yang sesuai.Kalau tanya encik Suami, jawapan standart dia adalah
"Tak payah la bagi apa-apa.Abang tak mintak apa2 pun...". 
Esok waktu lunch, nak pergi window shopping dekat SOGO. Cari idea apa yang nak dibelikan.Susah jugak nak pilih hadiah untuk lelaki ni.Kalau beli untuk anak senang aje, belikan aje mainan, buku, baju..habis Cerita...
Kalau tahun lepas, rasanya kita orang pergi makan2 aje.Kalau tak salah kita orang pergi makan dekat The Ship  tapi tahun ni maybe makan dekat rumah saje,sendiri masak.Walaupun tak berapa pandai masak, tapi aku try la jugak..hahahahah...Tak tahu la sedap ke tak nanti.Kalau tak sedap, terpaksa la Order dari mana2..ihihihihi..
BlueBerry Cheese Tart --yummmy......
Masa awal-awal bulan dulu, plan nak hantar cupcakes kat office encik Hafez tapi cupcakes tak sedap, cantik diluaran tapi tak semestinya sedap didalam.Lepas tu planning nak buat aje blueberry cheese tart suruh dia bawak pergi office.Planning ni pun tak tahu la jadi ke tak.Kadang-kadang tue, planning nye kemain tapi buat nya idak..ihhiihihii.
Erm..nanti pikir lagi apa yang nak buat untuk birthday encik Hafez..Cari lagi idea.Tak berguna untuk tahun ni, boleh guna untuk tahun depan pulak.Tak Gitu??? hihiihihih. 

Encik Hafez cayang..Selamat Hari Jadi..
 

3 comments:

SalidaSunshine said...

E-Planning.

SalidaSunshine said...

Byknyer planning ko. Meh masuk E-Planning la..

marzuna said...

ahahha...e-planning tak nak ambik aku...nnti byk sgt planning..huhuuhuhu