marzuna

Monday, August 16, 2010

Concorde lagi...

Last saturday, family belah en Hafez telah berbuka puasa dekat Hotel Concorde Shah Alam.Berbuka puasa dekat concorde ni dah macam jadi  acara tahunan keluarga En Hafez.Tak sempat nak snap pic bebanyak sebab si kecik tue dah mengantuk.Makanan pun tak sempat nak nikmati betul2.
Yummy....

Mya baru bangun tidur. Time ni orang nak balik dah.

Weekend lepas adalah weekend yang betul2 memenatkan.Letih sebab kena berkampung di Hospital Ampang,tengok adik kena admit sebab demam denggi.Hospital tu dah jadi macam rumah kedua. Memang merisaukan sebab dia suspect denggi berdarah. Nasib baik dia kena tahan ICU kejap aje. Malam dia admit tue, dia dah boleh pindah wad biasa.Berkampung di Hospital Ampang tidak habis disitu aje, sebab petang semalam anak saudara aku pula kena admit dekat sana.Dia kekurangan kalsium.Semalam baru aku tahu,boleh kena sawan kalau kurang kalsium ni.Anak Saudara aku tu memang tak nak makan, tak suka makan.Kalau dia tengok orang lain makan dengan muka yang comot2 sure dia akan muntah.Kesian pula tengok dia kat spital semalam.
Malu-malu pulak..padahal dia la yang paling suka tangkap gambar

Kesian Mya, terpaksa tidur berpangku dekat hospital.
Kesimpulannya weekend lepas adalah ramadhan yang paling mencabar untuk aku.Berbuka dlm kereta, terperangkap dlm jem, sesat dan macam-macam hal lagi.Tapi takpe, dugaan bulan puasa..huuhuhuh..
Untuk Haziq dan adik semoga cepat sembuh.

3 comments:

SalidaSunshine said...

Makk aiii. 2 org skali masuk spital. Tapi cheesecake tu cam sedap je... huhu... <-- Sedih takleh mkn, takut kena 'sweet urine'.

marzuna said...

makan sikit pun takleh ker...
sedap lyd...ihiihihi

eda said...

kena jaga tul2 anak kecil ni ye...senang sgt nak kena penyakit..takut..dak lyd ni pula sejak bila tkt mkn benda manis..setahu aku dia ni pantang nmpk cheesecake..